marți, 7 octombrie 2014

INFORMARE PRIVIND HOTARARILE COMITETULUI DIRECTOR


   În  şedinţa Comitetului Director, desfăşurată în ziua de 2 octombrie 2014,  s-au adoptat următoarele decizii :
1.           a) Consiliului Naţional al Reprezentanţilor din acest an se va desfăşura la Alba-Iulia, în zilele de 17 şi 18 octombrie 2014, având următoarea ordine de zi:
      1.  Adoptarea modificărilor la statutul SCMD;
      2 .Prorogarea mandatului actualei conduceri până la validarea modificărilor
 statutului, conform prevederilor legale, de către instanţa de judecată şi                         convocarea CNR de alegeri în condiţiile noului statut.

    b) Comitetul Director a hotărât desfiinţarea filialelor care nu mai au în evidenţă nici un membru,din zona de NORD EST aflându-se în această situaţie filialele RADAUTI, C-LUNG MOLDOVENESC, TARGU OCNA  si FALTICENI . 
           c) Pentru filialele care au sub 15 membri s-a acordat termen până la data de 10 octombrie 2014 pentru a-şi completa efectivele, în caz contrar urmând ca şi ele să fie desfiinţate, membrii din evidenţă acestora putandu-se  transfera la alte filiale din apropiere, care îndeplinesc condiţiile statutare de funcţionare
      d) Departamentul Juridic şi BOC vor analiza propunerite de la filialele SCMD pentru modificarea statutului, făcând modificările necesare în vederea aprobării acestora de către CNR..
        e)Deoarece după mai mult de doi ani de promisiuni doar o mică parte au fost onorate, SCMD va începe pichetarea sediului central al PSD din Bd. Kiseleff nr. 10, luni 06. 10.2014 la ora 14.00. 
            f)A fost prezentată  invitatia de aderare a SCMD la UGSR  şi a fost mandatat  preşedintele SCMD  să poarte discuţii pe  această temă.
Vicepresedinte  Zona Nord-Est

Col.(r) Mircea Comaneci